ООН для тебе у Донецьку та Краматорську

29.10.2012   10:18

 

На фото: Андрій Козлов, який брав участь у спільних заходах Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ та громадських організацій, спрямованих на поліпшення освіти та охорони здоровя школярів у Зімбабве, проводить презентацію для блогерів Краматорська.

 

Я вже писала кілька тижнів тому про старт глобальної кампанії «ООН для тебе», ініційованої для того, щоб за участю працівників ООН надати школярам та студентам більше інформації та глибше розуміння діяльності Організації Об`єднаних Націй. У відповідь на запрошення приєднатись до кампанії до нашого проекту звернувся Андрій Козлов з Краматорська, який є консультантом з комунікацій сталого розвитку та провів дві презентації про ООН та ПРООН у Донецькій області.

Андрій співпрацює з кількома громадськими організаціями та професійними медіа виробниками України, редагує колективний блог Синхронні Степи (Steppesinsync.com) та сайт про соціальне служіння спільнот в південноафриканській країні Зімбабве (Relzim.org).

Козлов отримав магістерський ступінь з соціальних комунікацій від Григоріанського університету у Римі. Починаючи з 2008 року він працював над спільними проектами із такими інституціями як: Телебачення Ватикану, Fabrica | the Benetton group, World Education Inc, Дитячий фонд ООН UNICEF Zimbabwe.

До професійних інтересів Козлова входить виховання в українській молоді зацікавленості у волонтерстві та міжнародній гуманітарній роботі, використання професійних медіа у комунікації сталого розвитку та заохочення туроператорів до переходу на принципи сталого туризму.

25 та 27 жовтня Андрій провів презентації про ООН та діяльність ПРООН в Україні у Донецьку і Краматорську. У Донецьку презентація пройшла в Донецькому Інституті туристичного бізнесу за організаційної підтримки волонтера Корпусу Миру Роберта Ленга; у Краматорську презентація відбулась у рамках «Школи блогерів».

У рамках «Школи блогерів» протягом наступних кількох місяців Краматорська міська громадська організація “Фонд розвитку громади” за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні займатиметься вихованням серед краматорців професійних навиків використання нових медіа та створенням оригінального контенту про життя своєї громади для покращення її життя.

Під час презентації блогерам було запропоновано ознайомитися із діяльністю ПРООН в Україні.

Учасники також отримали брошури про сталий розвиток, надіслані Андрію Галиною Смірновою.

Після цього було обговорення. Учасники цікавились особливостями діяльності ООН та ПРООН в Україні, особливо у сфері охорони здоров’я, а також у способах, якими можна долучитися до програми муніципального розвитку ПРООН.

 

Розповідає Андрій Козлов:

"Кількома днями перед цією презентацією, а саме 25 жовтня, я провів презентацію для студентів Донецького інституту туристичного бізнесу. Це була зустріч під час English Club. Тут я вдячний за сприяння волонтеру Корпусу Миру Роберту Ленгу та його українському колезі. Під час презентації, студенти переглянули ось цей ролік  про гуманітарну роботу працівників ООН по цілому світі, а також кілька перших хвилин з відео про Генасамблею ООН 2010 року.

Загальна ідея полягала в тому, аби познайомити цих молодих людей із новим для них баченням подорожі по світу, коли ти їдеш закордон не просто дивитися як живуть інші люди, а допомогати їм покращити життя їхніх суспільств (і самому рости професійно та як людина). Студенти задавали питання про мою волонтерську діяльність у Зімбабве. В кінці заняття вони також отримали брошури про сталий розвиток.

На моїй презентації про ООН та ПРООН у школі блогерів я намагався звернути увагу слухачів на важливість погляду на наш регіон з точки зору сталого розвитку, тематики, якою цікавиться цілий світ. Сподіваюсь успішно передав їм це повідомлення.

У Донецьку після презентації американський волонтер Роберт Ленг сказав, що він сам дізнався багато нового про ООН та ПРООН. Він не знав про такі можливості міжнародного волонтерства як UN Volunteers та інші."

 

Олена Урсу, експерт ПРООН/МПВСР з урядування та сталого розвитку


php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat