Новоград-Волинський вітає ПРООН/МПСР

14.11.2005   14:59
 4 листопада 2005 року у міськвиконкомі Новоград-Волинської міської ради відбулась урочиста презентація Муніципальної програми сталого розвитку Програми розвитку ООН. Відтепер заходи Програми впроваджуватимуться і в Новоград-Волинському задля покращення якості життя мешканців міста.
 
«Угода про партнерство» із Новоград-Волинською міською радою була підписана ПРООН 7 червня 2005 року у контексті поширення заходів з удосконалення муніципального, екологічного, економічного та соціального управління на нові міста України.
 
Для ініціювання заходів Програми в місті 4 листопада 2005 р. у міськвиконкомі Новоград-Волинської міської ради відбулась урочиста презентація Муніципальної програми сталого розвитку Програми розвитку ООН. Презентація відбулась за участю п. Боровця Миколи Петровича, міського голови м. Новоград-Волинський, його заступників, начальників управлінь та відділів виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради, голів постійних депутатських комісій, представників діючих у місті ОСББ (об’єднань співвласників багатоквартирних будинків), директорів шкіл міста, керівників місцевих НГО (недержавних громадських організацій), членів молодіжних органів місцевого самоврядування (шкільних парламентів, студентських рад), засобів масової інформації, інших зацікавлених осіб.
 
Від імені громади міста учасників привітав п. Боровець Микола Петрович, міський голова м. Новоград-Волинський, який обґрунтував необхідність впровадження принципів сталого розвитку в місті та висловив намір місцевих органів влади підтримувати заходи Програми та брати участь в їх співфінансуванні згідно із «Угодою про партнерство». У свою чергу, п. Джейсингх Сах, міжнародний менеджер проекту ПРООН/МПСР, засвідчив намір Програми підтримувати заходи зі сталого розвитку на рівні міста Новоград-Волинський та розповів про методи соціальної мобілізації та громадсько-приватного партнерства як головні інструменти уповноваження громад, що використовуються в ході реалізації заходів проекту.
 
Досвідом впровадження ПРООН/МПСР в пілотних містах – партнерах поділилась п. Олена Урсу, спеціаліст з моніторингу та зв’язків, звернувши увагу на головні завдання Програми та досягнення на місцевому на національному рівнях. Детальну структуру та механізм впровадження Програми висвітлила п. Ірина Ковальчук, спеціаліст з управління та сталого розвитку.
 
З метою забезпечення впровадження заходів Програми на місцевому рівні при міськвиконкомі був створений Муніципальний відділ підтримки проекту. Про найближчі плани роботи відділу розповіла п. Ірина Гудзь, завідуюча відділом економіки, муніципальний координатор проекту. По завершенню презентації всі присутні мали можливість спілкуватись із представниками місцевих органів влади та київської команди управління проектом ПРООН/МПСР та отримати відповіді на питання, що їх цікавили.
 
Цей захід став офіційним відкриттям Програми у місті. П. Микола Боровець, міський голова м. Новоград-Волинський, зауважив: «Ми вдячні керівництву Програми розвитку ООН за те, що наше місто було обране для співпраці із Муніципальною програмою сталого розвитку. Ми зробимо все можливе, щоб спільно впровадити якомога більше проектів, що допоможуть покращити життя громадян міста».

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiye
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiye