У Нововолинську за підтримки ПРООН провели навчання для голів ОСББ

02.10.2012   15:50

 

28-29 вересня, м. Нововолинськ (Волинська область): Проект  ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» організував в м. Нововолинськ дводенний семінар для
23 керівників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків  (ОСББ) та   представників ініціативних груп, які мають на меті створити такі об’єднання.

 

Семінар провів Леонід Туловський, експерт ПРООН/МПВСР з контролю якості. З промовою виступив Володимир Рожелюк, перший заступник міського голови, секретар ради, який відзначив важливість реформування житлово-комунальної сфери міста.

 

Учасники семінару ознайомились із законодавством, що регулює створення й діяльність ОСББ. Тренер розповів про майнові права, обов'язки та відносини між власниками приміщень в багатоквартирному будинку, процедуру передачі приміщень  на баланс, особливості   створення об'єднання співвласників у багатоквартирному будинку.

 Під час семінару Леонід Туловський розповів про планування господарської діяльності ОСББ: кошториси доходів і витрат, розрахунок внесків за утримання будинку та до Фонду капітального ремонту, заходи з енергозбереження.

 

 Голови об’єднань, які взяли участь у навчанні, отримали багато практичної інформації, яку зможуть використати у щоденній діяльності.

 

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Галини Смірнової, спеціаліста з моніторингу та зовнішніх зв'язків за тел. (044) 584-34-75 або електронною поштою: galyna.smirnova at undp.org.ua


php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyatbetpark
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyatbetpark