Оприлюднено моніторинговий звіт щодо впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд»

23.07.2013   10:41

19 липня громадськість оприлюднила Моніторинговий звіт за рік впровадження Ініціативи. Детальніше із документом можна ознайомитися на офіційному сайті Ініціативи - http://ogp.gov.ua/monitoring (звіт англійською мовою готується до викладення). Уряд раз на рік оцінює успішність імплементації міжнародної ініціативи, громадськість готує альтернативний звіт. Обидва звіти щороку презентуються на глобальному рівні, де вирішується доля продовження ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у кожній країні. Цьогорічні звіти будуть представлені в Лондоні восени. Наприкінці року Керівний комітет Ініціативи проведе свій незалежний міжнародний моніторинг впровадження Ініціативи у країнах-учасницях.

 

 

 

 

 

Рівень виконання заходів по розділах такий: залучення громадянського суспільства до державної політики – 55%; забезпечення доступу до публічної інформації – 38%; запобігання та протидія корупції – 64%; сприяння ефективному управлінню через вдосконалення адміністративних послуг – 55%; впровадження технологій електронного урядування та розвиток електронної демократії – 66%.

 

Загальний показник виконання – 55%.

 

Урядовий звіт все ще знаходиться у стадії підготовки. Офіційно він має бути надісланий у жовтні цього року на адресу Керівного комітету Ініціативи.

 

Додаткова інформація:

 

Орієнтовно у вересні місяці, після збору та обробки інформації про основні плановані заходи на 2014-2015 роки, розглядається і планується проведення офіційного засідання Міжнародної ради за участю Віце-прем’єр-міністра України К.І.Грищенка.   

 

Результати впровадження Ініціативи, у тому числі міжнародна допомога в її реалізації, презентуватимуться під час Міжнародного конгресу «Інформаційне суспільство в Україні», який відбудеться 29 жовтня ц.р. в Українському домі.

 

Нагадаємо, що за підтримки ПРООН в 2012 році було створено офіційний веб-портал Ініціативи.  Веб-портал містить комунікаційний хаб (форум для зареєстрованих користувачів для проведення дискусії на робочі теми або відкритої дискусії),  розділи «Думки експертів», «Про Ініціативу «Партнерство «Відкритий Уряд», «Новини», «Нормативні документи», «Електронна бібліотека» та інші.


php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiye
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiye