Місто Нововолинськ налагоджує партнерство із ПРООН/МПВСР

30.10.2006   13:19
27 жовтня 2006 р. була підписана «Угода про партнерство» між ПРООН/МПВСР та містом Нововолинськ Волинської області у приміщенні міської ради за участю п. В. Сапожнікова, міського голови, п. Д. Саха та п. І. Скалій, працівників ПРООН/МПВСР, депутатів міської ради, директорів місцевих навчальних закладів та громадських організацій, керівників місцевих підприємств та інших членів громади.

Офіційна презентація програми відбулася під час Міжнародного інвестиційного форуму «Волинські ініціативи», організованого 26-27 жовтня у м. Нововолинськ за участю представників організацій приватного та громадського секторів з усієї України. Зустріч відкрив п. В. Сапожніков, Нововолинський міський голова, який привітав учасників, коротко змалював інвестиційний потенціал свого міста та висловив власне бачення про очікувану роль МПВСР у майбутньому соціальному та економічному розвитку міста.

П. Д. Сах, міжнародний менеджер проекту ПРООН/МПВСР, приєднався до очікувань міського голови та коротко розповів про Програму розвитку ООН в Україні, концепцію та принципи сталого розвитку, Цілі Розвитку Тисячоліття та їх впровадження в Україні. П. І.Скалій, експерт із врядування та сталого розвитку, представила цілі МПВСР, механізм впровадження та потенціал майбутнього розвитку програми. Після сесії питань та відповідей, було підписано «Угоду про партнерство».

Із метою підтвердження готовності муніципалітету розбудовувати потенціал місцевих громадян та сприяти розвитку громадсько-приватного партнерства, депутати міської ради прийняли рішення щодо створення в структурі міськвиконкому муніципального відділу підтримки для роботи по реалізації заходів МПВСР на території міста та призначили персональний склад муніципальної команди підтримки для співпраці між місцевими громадами, муніципалітетом та Програмою.

Нововолинськ став 12-м містом-партнером ПРООН/МПВСР, поширюючи територію, охоплену заходами Програми на 8-му область України.
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat