Документальний фільм "На сходинку вище: Як українські громади допомагають самі собі" - в мережі Інтернет

31.03.2008   10:50
У 2007 році за підтримки Програми розвитку ООН створено документальний фільм "На сходинку вище: Як українські громади допомагають самі собі".

Основним висновком фільму є те, що коли українські громади усвідомлюють відповідальність за свою власну долю, вони спроможні використати свою колективну силу для того, аби допомогти самим собі. Фільм створено в партнерстві з Українським освітнім центром реформ. На думку багатьох експертів, важливим компонентом підходу, що базується на місцевому розвитку за активної участі громадян, є те, що в рамках його впровадження значним чином поліпшуються вміння та здатність місцевих громад та місцевого керівництва, наслідком якого, стає сприяння формування в них почуття само-уповноваження.

Фільм показує переваги процесу активного залучення місцевих громад, розкриття та використання їхнього потенціалу щодо самодопомоги для безпосереднього покращення свого життя у селах та містах України, таких як с. Замглай (Чернігівської обл.), м Новоград-Волинський (Житомирської обл.), м. Івано-Франківськ, с. Севаст'янівка, Зaвітне, Поштове (Бахчисарайського району, АР Крим), с. Стрепетове, Дрофине (Нижньогірського району, АР Крим). Він базується на практичних здобутках та досвіді діяльності Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй та її проектів з місцевого розвитку в Україні, включно з «Програмою розвитку та інтеграції Криму», «Чорнобильською програмою відродження та розвитку», «Муніципальною програмою врядування та сталого розвитку», а також їхніх місцевих партнерів.

Відтепер цей фільм можна побачити в мережі Інтернет за наступними посиланнями: www.youtube.com/undpcidp channel. Він розміщений в цій мережі 4-ма окремими частинами:

1. Чорнобильська програма відродження та розвитку: 08:43 хв. - http://www.youtube.com/watch?v=wIk6C-li6C8
2. Муніципальна програма врядування та сталого розвитку (1 частина - м. Новоград-Волинський), 05:38 хв. - http://www.youtube.com/watch?v=dbUJPK7pp1U
3. Муніципальна програма врядування та сталого розвитку (2 частина - м. Івано-Франківськ), 06:18 хв. - http://www.youtube.com/watch?v=M4gMZJuWPAE
4. Програма інтеграції та розвитку Криму, 09:17 хв. - http://www.youtube.com/watch?v=Ogkb9hALIdc

Бажаємо Вам приємного перегляду!
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelHack Forummaltcasinobenjabethttps://acrecharge.net/