ПРООН ділиться досвідом на інформаційному ярмарку в Верховній Раді України

23.10.2009   11:14
Київ, 21-22 жовтня: Проект Програми розвитку ООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» представив інформаційні матеріали на інформаційному ярмарку ресурсів організацій громадянського суспільства та міжнародної технічної допомоги. Народні депутати, помічники і помічниці депутатів та працівники Апарату Верховної Ради України отримали інформаційні матеріали про 39 організацій, що працюють для зміцнення демократичного врядування в Україні.

Головним завданням виставки було ознайомлення українських посадовців з можливостями, які приносять в Україну організації громадянського суспільства та міжнародної технічної допомоги. П’ятий інформаційний ярмарок з виставкою-презентацією ресурсів організацій організували Апарат Верховної Ради України та Програма  сприяння Парламенту України ІІ. Попередні інформаційні ярмарки були проведені в 1998, 2003, 2006 та 2008.
 
На виставці-презентації 39 організацій громадянського суспільства та міжнародної технічної допомоги, що працюють в Україні, представили власний досвід, публікації та обговорили можливості співпраці. Ярмарок провели в дні пленарного засідання, тому виставку активно відвідували народні депутати, їх помічники та помічниці, службовці Апарату Верховної Ради України та парламентські журналісти.
 
Проект ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» (ПРООН/МПВСР) представив публікації на спільному стенді з Програмою розвитку ООН та Представництвом ООН в Україні. Проект представив більше 10 публікацій про досвід застосування підходу за участі громад в 28 містах-партнерах. Всі документи та публікації Проекту можна знайти на сайті ПРООН/МПВСР за посиланням:
 
ПРООН/МПВСР була започаткована у 2004 р. із метою сприяння розвитку місцевого самоврядування у містах України задля покращення рівня якості життя мешканців міст за рахунок впровадження механізмів самодопомоги. Програма співпрацює із громадянами, освітніми установами, місцевими неурядовими організаціями, малими підприємствами, місцевими органами самоврядування 23 міст  та 5 селищ міського типу України та іншими партнерами громадського та приватного секторів на місцевому рівні щодо впровадження відповідних механізмів для забезпечення сталого розвитку.
 
З 2004 р. було підтримано 200 проектів місцевих громад загальною вартістю 23,7  млн. грн. Більше інформації про діяльність проекту: http://msdp.undp.org.ua
 
Для отримання детальнішої інформації звертайтесь, будь ласка, www.msdp.undp.org.uaдо Галини Смірнової, за тел. (+8044) 501 42 03 або електронною поштою: galyna.gulenko at undp.org.ua
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelHack Forummaltcasinobenjabethttps://acrecharge.net/