ПРООН/МПВСР оголошує конкурс на відбір консультанта для розробки навчальної програми «Управитель багатоквартирного будинку»

26.07.2011   14:32

На підтримку виконання завдань загальнодержавної програми реформування житлово-комунального господарства на 2009-2014 рр. ПРООН/МПВСР оголошує конкурс на розробку типової освітньої програми для отримання кваліфікації «Управитель багатоквартирного житлового будинку». Поява фахівців такої кваліфікації на ринку надання послуг в ЖКГ передбачається програмою реформування і обумовлена необхідністю демонополізації послуг та розвитку інституту управителів багатоквартирних житлових будинків. 

 Уже три роки в Україні діє загальнодержавна програма реформування житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки, що передбачає запровадження ефективніших форм управління багатоквартирними житловими будинками.  Планується, що до 2014 р. Значна частина багатоквартирних будинків управлятимуться ОСББ.
Більшість ОСББ лише зараз починають свою діяльність, але існує ряд причин, які стримують їхній розвиток, зокрема, низька поінформованість населення стосовно переваг, які надає створеннятакого об’єднання співвласників, брак необхідних знань для ефективного ведення діяльності ОСББ, управління повсякденними справами, експлуатації та обслуговування будинку.
У зв’язку з цим Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з Міністерством освіти, науки, молоді та спорту України визначили за необхідне розробити та запровадити типову освітню програму, спрямовану на отримання спеціальності “Управитель багатоквартирного житлового будинку».
Виконання цього завдання активно підтримує ПРООН/МПВСР, оскільки це повністю відповідає напрямкам діяльності Проекту та дозволяє покращити умови проживання жителів міст, залучати їх до процесу обговорення та прийняття рішень на місцевому рівні задля забезпечення сталого розвитку територіальних громад. Співпрацюючи з містами-партнерами ПРООН/МПВСР сприяє позитивним змінам у сфері муніципальних послуг, проводячи навчальнісемінари, надаючи професійні консультації та рекомендації, а також забезпечуючи необхідною літературою.
В рамках проекту ПРООН/МПВСР оголошує конкурс на відбір консультанта/експерта для розробки освітньої програми з метою отримання кваліфікації «Управитель багатоквартирного житлового будинку». Передбачається, що програма буде включена до переліку програм навчального закладу післядипломної освіти.
За детальнішою інформацією звертайтесь до Леоніда Туловського, спеціаліста з управління якістю проекту ПРООН/МПВСР leonid.tulovsky@undp.org.ua

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelHack Forummaltcasinobenjabethttps://acrecharge.net/