В Івано-Франківську визначать краще ОСББ

08.09.2011   08:58

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затвердив Положення з проведення міського конкурсу «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку 2011 р.» та склад оргкомітету конкурсу. Конкурс триватиме в Івано-Франківську з 01 вересня по 31 грудня 2011 року.

Метою проведення загальноміського конкурсу є підвищення ініціативи об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та покращення їх взаємодії з органами місцевого самоврядування, підприємствами житлово-комунального господарства та депутатами  міської ради у вирішенні питань утримання житлового фонду, прилеглої до нього території, підвищення культури побуту, дотримання правил спільної життєдіяльності, здійснення заходів силами мешканців, спрямованих на благоустрій території м. Івано-Франківська, а також стимулювання створення нових ОСББ та сприяння соціальному партнерству.

Фонд конкурсу становить чотирнадцять тисяч гривень.
Переможці конкурсу нагороджуватимуться подяками міського голови та грошовими преміями у розмірі:
Ø За перше місце – 4,0 тис. грн.;
Ø За друге місце – 3,0 тис. грн.;
Ø За третє місце – 2,5 тис. грн.;
Ø Три заохочувальні місця – по 1,5 тис. грн. кожному.
 
З метою консультування зі створення ОСББ в рамках проекту «Участь громади у місцевому самоврядуванні через створення ОСББ та соціальне партнерство» Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню України за партнерства Проекту МПВСР/ПРООН, Ресурсний центр організовує та проводить навчання мешканців будинків на яких розглядаються наступні питання:
1.      створення ОСББ;
2.      можливості мешканців покращити умови проживання;
3.      участь ОСББ в загальноміських та державних програмах і проектах;
4.      участь ОСББ в сортуванні ТПВ та вирішенні екологічних проблем міста;
Із запланованих десяти навчань наразі проведено шість. За підсумками навчань планується публікація буклету «Досвід Івано-Франківської громади з реалізації принципів врядування та сталого розвитку».

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelHack Forummaltcasinobenjabethttps://acrecharge.net/