Результати реалізації проектів громад в містах-партнерах ПРООН представлені в формі інфографіки

15.05.2012   13:28

 

15 травня, Київ: Результати реалізації проектів громад в містах-партнерах ПРООН вперше представлені в формі інфографіки.  За період 2004-2012 рр. проект ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» підтримав 294 проекти громад, які принесли користь 170,5 тис. вигодонабувачів. 

 

Інфографіка – сучасний інструмент комунікацій, який дозволяє організувати великий обсяг інформації за допомогою тексту та графіки. Це візуальне представлення інформації, яке дозволяє подати складну інформацію просто і цікаво. Основні правила інфографіки - це простота, викладення однієї ідеї в одному зображенні, зрозумілі символи і позначення і використання малюнків. Першими стали використовувати поєднання графіки і тексту видавці газети USA Today в 1982 році. За кілька років газета ввійшла в п’ятірку найбільш відомих ЗМІ країни. Читачам газети найбільше подобались картинки з пояснюючими коментарями – інфографіка передавала повідомлення швидше ніж текст, а одне зображення замінювало кілька сторінок тексту.

Проект ПРООН «Муніципальна програма врядування і сталого розвитку» розробив інфографіку, що наочно показує, скільки проектів було реалізовано в кожному місті-партнері і типи цих проектів, а також кількість вигодобнабувачів в кожному місті. Інфографіка містить інформацію про вартість проектів громад та внески донорів – Швейцарської агенції розвитку та співробітництва, Канадської агенції міжнародного розвитку та Посольства Королівства Норвегія а Україні.

 

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Галини Смірнової, спеціаліста з моніторингу та зовнішніх зв'язків за тел. (044) 584-34-75 або електронною поштою: galyna.smirnova at undp.org.ua 

 


php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat