Проект ПРООН/МПВСР представив досвід в рамках Європейського містечка

25.06.2012   15:33

 

6 та 24 червня 2012, м. Київ: Проект ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» представив досвід в рамках Європейського містечка –платформи для обговорення та обміну досвідом у вирішенні питань сталого розвитку, що відбувається одночасно з чемпіонатом  Євро-2012. 

14-й чемпіонат Європи з футболу проходть з 8 червня до 1 липня в Польщі і в Україні. Все частіше такі великі і популярні заходи стають частиною глобального діалогу. Такі події вийшли за рамки звичайного спорту, вони слугують демонстраційними майданчиками і показують глобальний розвиток, об`єднуючи людей з усієї Європи і / або Світу.

За ініціативою GIZ, Німецьке Федеральне Міністерство Економічного Співробітництва та Розвитку (BMZ) запропонувало використати цю подію для створення платформи для обговорення та обміну досвідом у вирішенні питань сталого розвитку. Таким чином за підтримки міста Київ і Делегації Європейського Союзу в Києві проводиться захід під назвою «Європейське Містечко — Наш Континент. Наше Майбутнє.» Захід проходить з 2 червня 2012 до 1 липня 2012 року під «Аркою Дружби Народів» в м. Київ.

Проект ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» організував майстер-клас з управління відходами: "Що потрібно робити, аби наші міста не потопали в смітті". Майстер клас провели 6 червня в рамках тематичного дня «Врятуймо нашу планету». Олена Зарічна, тренер з «Уроків для сталого розвитку» провела аудит створення відходів домогосподарствами 20 учасників та учасниць майстер-класу.  

24 червня в ході тематичного дня «Урбаністичне бачення – за міста для людей» проект ПРООН/МПВСР представив інфографічний банер, що узагальнює 8-річний досвід підтримки проектів громад в 16 містах-партнерах проекту.

Також, було представлено виставку малюнків дитячого конкурсу «Сталий розвиток міст очима дітей».  Цей конкурс був започаткований у місті Івано-Франківськ у 2006-2007 роках за підтримки проекту ПРООН/МПВСР та відтоді став щорічним. В 2011 році конкурс відбувався в рамках проекту «Участь громади у місцевому самоврядуванні через створення ОСББ та соціальне партнерство», який став переможцем Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Галини Смірнової, спеціаліста з моніторингу та зовнішніх зв'язків за тел. (044) 584-34-75 або електронною поштою: galyna.smirnova at undp.org.ua


php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelbursa evden eve nakliyatbetparkblue dropskamagra jelkamagra jelkamagra jel
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelbursa evden eve nakliyatbetparkblue dropskamagra jelkamagra jelkamagra jel