Концепцію реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні обговорили в Севастополі

01.09.2012   10:54

 

27-28 серпня 2012 року в м. Севастополь за підтримки Ради Європи та сприяння Адміністрації Президента України відбувся круглий стіл «Шляхи реформування місцевого самоврядування в Україні». В круглому столі взяли участь близько 50 представників профільних міністерств та відомств, обласних державних адміністрацій і рад, асоціацій органів місцевого самоврядування в Україні, українські та  міжнародні експерти.

Захід був присвячений обговоренню проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, розробленого фахівцями Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства спільно з експертами Ради Європи та Адміністрації Президента України.

Ірина Скалій, менеджер Проекту Програми розвитку ООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» взяла участь в роботі круглого столу.

Учасники та учасниці круглого столу ухвалили рекомендації, у яких звернулися до Президента України  з проханням  після відповідного обговорення та доопрацювання затвердити Концепцію  реформування місцевого самоврядування  та територіальної організації влади в Україні з метою визначення напрямів, механізмів та строків формування ефективного місцевого самоврядування та територіальної організації влади, спроможної максимально забезпечити передовсім, надання якісних та доступних публічних послуг, становлення інститутів демократії  участі, задоволення інтересів громадян в усіх сферах життєдіяльності на відповідній території.

 

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Галини Смірнової, спеціаліста з моніторингу та зовнішніх зв'язків за тел. (044) 584-34-75 або електронною поштою: galyna.smirnova at undp.org.ua


php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyatbetpark
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyatbetpark