У м. Рівне проведено акцію "Без СНІДу"

30.05.2006   16:37
26 травня 2006 р. на головній площі м. Рівне було проведено інформаційно-культурний фестиваль "Без СНІДу" за підтримки ПРООН/МПВСР. Дана акція була організована місцевими НГО та волонтерами у співпраці з МПВСР, маючи на меті інформування загального населення та молоді м. Рівне щодо поведінкових ризиків, пов'язаних із передачею ВІЛ/СНІД, а також з метою виховання толерантного ставлення до людей, що живуть із даною хворобою.
Даний захід став завершальним етапом ряду тренінгів/ лекцій/ тематичних дискусій "Це твій вибір", а також шкільного змагання на тему ВІЛ/СНІДу, що був проведений у квітні-травні у близько 30 школах - дійсних та потенційних членах НГО "Мережа шкіл м. Рівне".

Сам фестиваль включав наступні заходи:

Представлення місцевих організацій, що працюють у сфері СНІДу.
Розповсюдження інформаційних матеріалів та символічних червоних стрічок волонтерами та розповсюдження матеріалів організаціями, що працюють у сфері СНІДу.
Мультимедійні презентації на тему, підготовлені місцевими ресурсними особами.
Змагання на найкраще графіті на тему ВІЛ/СНІД.
Проведення інтерв'ю/дослідження рівня поінформаованості молоді щодо ВІЛ/СНІД.
Запалення свічок на знак пам'яті людей, що померли від ВІЛ/СНІДу.
Виступи місцевого пластичного балету "Яблуко", брейк-дансерів.
Під час фестивалю були оголошені переможці шкільного змагання, а їхні малюнки - виставлені на сцені. Місцеві НГО "Суспільне народження" та "Чайка" презентували свою діяльність та роздавали інформаційні матеріали учасникам. Близько 600 жителів міста, у тому числі учні шкіл, відвідали даний захід протягом дня, їм було надано різноманітні інформаційні листівки на тему ВІЛ/СНІД та здорового способу життя.
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiye
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiye