ПРООН/МПВСР підписано «Угоду про партнерство» із Кагарлицькою міською радою

27.06.2006   08:57
26 червня було підписано «Угоду про партнерство» між ПРООН/МПВСР та Кагарлицькою міською радою. Подія відбулась у конференц-залі Кагарлицької міської ради за участю представників місцевих органів влади, членів місцевої територіальної громади, підприємницьких кіл, шкіл, дитячих садків та громадських організацій.

Офіційна зустріч розпочалась із привітальних слів п. М.Бойченка, Кагарлицького міського голови, та п. Д.Саха, міжнародного менеджера проекту, за якою послідувала презентація Муніципальної програми врядування та сталого розвитку. Міський голова висловив сподівання, що ця визначна подія зробить внесок до розвитку міста та підтримає місцеві громади у їхніх зусиллях щодо покращення умов проживання. П. Сах приєднався до міського голови у його сподіваннях, та запевнив, що зусилля Програми завжди будуть із місцевими людьми. Він коротко розповів про концепцію соціальної мобілізації, яка використовується у підході МПВСР, та досвід інших країн щодо її застосування. П. Скалій представила стратегію МПВСР, механізм її впровадження та умови партнерства.

Після офіційної презентації аудиторія зустрічі мала можливість поставити питання. Люди були захоплені тим фактом, що міська влада бажає надати їм реальну підтримку. Вони аплодували міському голові та іншим представникам муніципалітету. Міський голова вкотре задекларував бажання міської ради співпрацювати із Програмою та місцевими громадами, та на знак підтвердження цього факту призначив людей, які працюватимуть у муніципальному відділі підтримки. Офіційний лист із іменами цих осіб буде надіслано до офісу МПВСР.

«Остаточне рішення щодо приєднання до Програми прийшло до мене після відвідування м. Івано-Франківськ, де я мав можливість побачити, які чудові речі можуть бути зроблені за участю простих людей. Їхні щасливі обличчя є найкращим доказом необхідності зусиль Програми на території. Вірю, що місто Кагарлик може чимало зробити, та може в дійсності стати гарним демонстраційним проектом для тих, хто ще досі сумнівається».
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat