ПРООН/МПВСР представлена міським головам малих міст України

10.07.2006   14:04
6 липня Асоціація міст України та громад разом із Українською міською радою Київської обл. організували конференцію секції малих міст України. Під час конференції окремий час було виділено на висвітлення діяльності донорських організацій в Україні. Різні програми та проекти міжнародної технічної допомоги були запрошені зробити презентацію власного досвіду та практичної підтримки, особливо малим та середнім містам України. ПРООН/ Муніципальна програма врядування та сталого розвитку використала цей шанс для презентації Програми мерам різних міст України. Під час конференції були присутні більше ніж 100 мерів та інших муніципальних посадовців.

Цікаво, що про ПРООН/МПВСР уже відома багатьом міським радам. Деякі з них або нещодавно приєдналися до Програми, або ознайомилися з її діяльністю завдяки участі в обмінних візитах між Сходом та Заходом України, які було організовано спільно ПРООН/МПВСР та Українською асоціацією місцевих та регіональних влад за підтримки Швейцарського бюро співробітництва. Ці представники схвально відгукнулись про заходи програми, маючи шанс висловити своє бачення діяльності та збагатити його власним досвідом. «Це правда, що Програма в дійсності працює та дає результати. Я бачив це на власні очі, коли був в м. Івано-Франківськ як учасник обмінного візиту для міських голів між Сходом та Заходом України. Наприклад, місцевий проект зі сталого розвитку був ініційований та реалізований вчителями та батьками школи за використання їхніх власних ресурсів та праці» - сказав п. П.Козирев, Український міський голова Київської обл., який представляв приймаючу сторону у візиті посадовців даної Асоціації та мерів із малих міст України.

Його слова значно підсилили презентацію п.І.Скалій, експерта із врядування та сталого розвитку, у якій вони розповіла про цілі та досягнення Програми, механізм її впровадження, умови партнерства та поділилась досвідом різних міст-партнерів. Очікується, що попит на заходи Програми суттєво збільшиться після даної події.
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat