9-11 серпня було проведено тренінг для представників нових МВП

15.08.2006   11:31
9-11 серпня 2006 р. було організовано тренінг для 12 представників МВП із нових муніципалітетів-партнерів, а саме: Кіровське (Донецька обл.), Гола Пристань (Херсонська обл..), Кагарлик (Київська обл..), Житомир (Житомирська обл.). Тренінг було проведено в м. Новоград-Волинську. Учасниками тренінгу були ново призначені Муніципальні координатори проекту (МКП) та громадські активісти з муніципальних відділів підтримки.

Тренінг складався із теоретичного навчання та практичних вправ (у тому числі дискусії, «мозкові атаки», рольові ігри, індивідуальна робота і т.ін.), обміну досвідом та відвідування проектів. Ключовими питаннями тренінгу були:
- Система ООН та ПРООН в Україні
- Соціальна Мобілізація та територіальний підхід до розвитку
- Довідник з реалізації Програми
- Система управління інформацією
- Законодавчі аспекти роботи.

Тренінг було проведено співробітниками МПВСР та МВП Новоград-Волинська. Учасники тренінгу навчилися мобілізувати місцеві громади жителів, освітніх закладів, малого бізнесу та НГО у своїх містах та розбудовувати потенціал громади для реалізації людьми ініціатив із партисипативного сталого розвитку у рамках приватно-публічного партнерства.

Під час тренінгу мер м. Новоград-Волинський, п. Микола Петрович Боровець, поділився своїм досвідом роботи з МПВСР та мотивував учасників впевнено братися за виконання задач. Він виразив думку, що головною цінністю Програми є надання знання, а не грошових ресурсів – та запропонував учасникам свою подальшу допомогу.

Іншою частиною тренінгу було відвідування учасниками тренінгу зібрання нової громади, де вони могли побачити, як відбувається процес соціальної мобілізації та подивитися на результати проектів, реалізованих громадою, які знаходяться на фінальній стадії реалізації.

Даний тренінг було реалізовано у рамках виконання Угоди про Співпрацю, підписаною ПРООН/МПВСР із муніципалітетами партнерами у 2006 р. Дана угода передбачає, що муніципалітети створюють муніципальний відділ підтримки та забезпечують його персоналом для реалізації місцевого компоненту Програми, тоді як ПРООН/МПВСР розбудовує потенціал муніципалітетів шляхом технічної підтримки, у тому числі через тренінги, передачу обладнання та ін.

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat