М. Вознесенськ приєдналося до ПРООН/МПВСР

22.08.2006   11:57
За запрошенням міського голови м. Вознесенська п. Юрія Гержова представники ПРООНМПВСР, а саме Міжнародний менеджер проекту п. Джейсінг Сах та Експерт із врядування та сталого розвитку п. Ірина Скалій, відвідали м. Вознесенськ Миколаївської області 18 серпня 2006 р. з метою підписання Угоди про Партнерство з міською радою.

З цього приводу представниками ПРООНМПВСР було зроблено презентацію Програми на загальних зборах більш ніж для 50 представників місцевої громадськості, у тому числі посадовцям міської ради, представникам адміністрації, казначейства, освітніх закладів, приватного сектору, неурядових організацій та жителям. Презентація фокусувалася на потребі та важливості громадсько-приватного партнерства з метою сталого місцевого розвитку та супроводжувалася докладним розкриттям мети Програми, її стратегії, способу дії та умов налагодження партнерства. Аудиторія підняла ряд питань та була значно зацікавлена у питання дійсної підтримки Програмою та визначенням цільових бенефіціарів. Надаючи приклади із досвіду ПРООН у світовому масштабі, а також в Україні у сфері територіального підходу до розвитку, п. Сах звернув увагу присутніх, що Програма пропонує технологію, радше ніж ресурси, яка принесе місту більше користі у довгостроковій перспективі. Міський голова п. Гержов також зазначив, що процес співпраці з ПРООНМПВСР був відповідно сприйнятий та що їм потрібен певний час для підготовки організаційної структури, і після цього лише для отримання підтримки від ПРООНМПВСР. “Краще бути гарно підготованим і починати відповідно працювати з даної точки, щоб уникнути проблем у майбутньому” зауважив він. Коли у присутніх більше не залишилося питань, п. Гержов попросив аудиторію винести рішення щодо підписання Угоди про Партнерство. Він отримав позитивну відповідь від учасників зустрічі.

Наступна зустріч проводилася за участі посадовців та представників казначейства з метою прояснення спеціальних умов та процедур фінансування місцевих ініціатив із розвитку та механізму передачі ресурсів, а також їх використання, моніторингу та звітування.

Зустріч завершилася підписанням Угоди про Партнерство між ПРООНМПВСР та Міською Радою м. Вознесенськ. Мер повідомив, що муніципальний відділи підтримки (МВП) буде незабаром організовано у вигляді відділу міської ради; процес пошуку двох громадських активістів уже розпочато, крім того два посадовці із міської ради уже переведені до МВП. Також було погоджено, що муніципалітет підпише Угоду про розподіл коштів протягом останнього кварталу 2006 р. на 20 000$ або більше як частка міської ради, а реальне використання коштів почнеться із 2007 р. Протягом кінця 2006 р. МВП займатиметься підвищенням власної спроможності, мобілізацією громад та розробкою планів.

У завершення, п. Греков подякував ПРООН за готовність підтримувати м. Вознесенськ та запевнив, що його команда буде приділяти усі зусилля для отримання відповідного результату. Зі свого боку, п. Сах запевнив міського голову у співпраці з боку ПРООНМПВСР для досягнення результату для місцевої влади та громад.

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat