ПРООН/ МПВСР презентує свою роботу Парламентським комітетам

27.10.2006   09:38
У жовтні 2006 р. офіційні представники ПРООН/ Муніципальної програми врядування та сталого розвитку взяли участь у зустрічах із спеціалізованими комітетами Верховної Ради з метою представлення стратегії, політики та досягнень Програми, а також надання до розгляду парламентарів рекомендацій із покращення законодавчої та політичної структури щодо партисипативного муніципального врядування з метою сталого розвитку.

У даному контексті, відбулися наступні зустрічі:

1. 18 жовтня – із комітетом Державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. П. М.Полонський та п. Л.Туловський зробили презентацію на тему “Покращення законодавчого середовища муніципального врядування із залученням громад”, у якій було наведено досвід роботи різних форм органів самоорганізації населення, а також здобуті уроки від співпраці органів самоорганізації населення з місцевими органами влади з метою реалізації спільних програм. П. В. Тихонов, голова комітету, координував дискусію на дану тему.

24 жовтня – із комітетом з питань політики в галузі навколишнього середовища, природокористування та подолання наслідків Чорнобильської катастрофи. П. M.Полонський презентував досвід програми у сфері муніципального врядування для забезпечення сталого розвитку та вказав на необхідність змін у політиці/ законодавстві для посилення демократичного врядування та введення цінностей сталого розвитку в економічну, соціальну політику, та політику захисту довкілля України. П. О.Ковтуненко та Ю.Артеменко, заступники голови комітету, дали схвальний відгук на досягнення Програми від імені комітету.
26 жовтня – із комітетом закордонних справ справ. П. Л.Туловський проінформував членів комітету про завдання МПВСР, заходи та досягнення програми (у цифрах), про підтримку, яка надається муніципалітетам та громадам українських міст та про практичні підходи програми та її досягнення. П. В.Шибко, голова комітету, та п. Корж, член комітету, демонстрували дуже активний інтерес до заходів та досягнень програми та запросили її спеціалістів зробити більш детальні презентації у парламентських фракціях у найближчому майбутньому.
ПРООН/МПВСР очікує, що результати від участі у роботі Парламентських комітетів прискорять процес покращення політичного та законодавчого середовища для муніципального врядування та сталого розвитку міст України із залученням громад.
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat