Могилів-Подільський стає новим партнером ПРООН/МПВСР

29.11.2006   16:12
28 листопада 2006 року список міст-партнерів ПРООН/ Муніципальної програми врядування та сталого розвитку збагатився ще на одне місто, розташоване на межі з Молдовою – місто Могилів-Подільский. У приміщенні міської ради було офіційно підписано «Угоду про партнерство» між Могилів-Подільською міською радою та ПРООН/МПВСР у присутності близько 40 представників місцевих учасників процесу розвитку, у тому числі депутатів міської ради, мешканців міста, представників освітніх закладів, НГО та засобів масової інформації. Незважаючи на той факт, що до складу міської ради входять представники 8 різних політичних партій, усі вони одноголосно проголосували за започаткування партнерства з ПРООН/МПВСР.

Дана офіційна подія стала можливою завдяки ініціативі місцевих заступників міського голови, котрі запросили представників ПРООН/МПВСР для презентації Програми місцевим дійовим особам та підписання «Угоди про партнерство». Кількома тижнями раніше міський голова та депутати міської ради уже прийняли рішення щодо створення муніципального відділу підтримки та делегували відповідальних осіб для реалізації заходів Програми.

Презентацію було розпочато Д. Сахом, міжнародним менеджером проекту. Він коротко розповів про важливість громадсько-приватного партнерства з метою сталого розвитку у світлі рішень, проголошених під час Всесвітнього соціального самміту в Йоганнезубрзі та поділився досвідом ПРООН в Україні у сфері досягнення розвитку із залученням громад. І.Скалій, експерт із врядування та сталого розвитку, презентувала цілі, поточну стратегію та можливості співпраці з Програмою.

Після підписання «Угоди про партнерство» учасники мали можливість поставити питання та поспілкуватися з представниками МПВСР. Їхнє активне залучення до спілкуванні є показником значної зацікавленості у заходах Програми ти засвідчує бажання місцевих учасників процесу розвитку покращити якість життя у своєму місті.
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat