Стародавній Львів стає партнером ПРООН/МПВСР

04.12.2006   10:25
30 листопада 2006 р. була офіційно підписана «Угода про партнерство» між ПРООН/МПВСР та Львівською міською радою у приміщенні міської ради за участю близько 80 місцевих дійових осіб, включаючи депутатів міської ради, громадян, представників шкіл, НГО та засобів масової інформації. Офіційна подія стала можливою завдяки глибокій зацікавленості новообраної міської ради у зміцненні місцевих органів самоврядування для ефективного надання послуг та ініціативі заступника міського голови, п. О. Синютки. П. Синютка мав попередній досвід впровадження заходів Програми у м. Івано-Франківськ в якості заступника міського голови, відповідального за МПВСР.

Презентацію розпочав Джейсінгх Сах, міжнародний менеджер проекту. Він коротко розповів про важливість громадсько-приватного партнерства для сталого місцевого розвитку у світі рішень, задекларованих на Йоганнесбурзькому Всесвітньому соціальному самміті та українських ЦРТ. Він поділився досвідом ПРООН в Україні із підходу розвитку із залученням громад. Ірина Скалій, експерт із врядування та сталого розвитку, представила цілі МПВСР, стратегію, механізм впровадження та умови партнерства.

Депутати міської ради одноголосно проголосували за встановлення партнерства із ПРООН/МПВСР. Міська рада прийняла рішення щодо створення відповідного відділу для слугування в якості муніципального відділу підтримки, призначення/ працевлаштування персоналу для виконання заходів Програми та розміщення ресурсів, що мають бути переказані до ПРООН як частина співфінансування.

Після підписання «Угоди про партнерство», А. Садовий, міський голова, висловив вдячність керівництву ПРООН за поширення підтримки на м. Львів та запевнив свою готовність до досягнення відмінних результатів.

“Ми завжди розмовляли про міцне місцеве самоврядування, проте запевнились, що воно неможливе без залучення місцевих громад до процесу. За підтримки ПРООН це стане можливим. І ми зможемо започаткувати відмінний приклад в 750-річній історії Львова”, - сказав п. Садовий з цієї нагоди.
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat