Заходи МПВСР будуть поширені по Рівненській області

04.12.2006   12:07
1 грудня 2006 р. «Угода про партнерство» між ПРООН/МПВСР та Рівненською обласною державною адміністрацією була офіційно підписана у приміщенні обладміністрації за присутності 34 місцевих представників, включаючи посадовців Рівненської ОДА, різних міст області, районних адміністрацій, шкіл, НГО та засобів масової інформації. Офіційна подія стала можливою завдяки глибокій зацікавленості в.о. голови Рівненської ОДА п. А.П. Жуковського в тому, щоб усвідомити та використати механізм громадсько-приватного партнерства, продемонстрований Програмою у м. Рівне.

Сесійне засідання було розпочате п. А. Жуковським, в.о. губернатора, із міркування про те, що неможливо досягти максимальних результатів у розвитку без об’єднання всіх сил розвитку. Дана концептуальна позиція є ще більш важливою у сучасному контексті за умови виснаження ресурсів та зростання попиту на вирішення місцевих проблем. Він виразив своє переконання у тому, що підхід, запропонований Програмою, має величезний потенціал до вирішення цієї проблеми.

Джейсінгх Сах, міжнародний менеджер проекту, коротко розповів про важливість громадсько-приватного партнерства для сталого місцевого розвитку у світлі рішень, задекларованих на Йоганнесбурзькому Всесвітньому соціальному самміті та українських ЦРТ. Він поділився досвідом ПРООН в Україні щодо підходу розвитку із залученням громад та представив цілі МПВСР, стратегію, механізм впровадження та умови партнерства. П. Вахнюк, муніципальний координатор проекту у Рівненському відділі підтримки програми, висвітлив заходи програми у м. Рівне та отримані результати на сьогоднішній день. Він запросив учасників відвідати майданчики впровадження проектів, щоб вони побачили їх на власні очі. П. І. Кіруца, заступник начальника міського управління освіти та бухгалтер голови мережі шкіл м. Рівне, доповнила його виступ розповіддю про досвід рівненських шкіл у покращенні навчального середовища, що призводить до покращеної якості освіти за підтримки Програми. Вони завершили доповідь думкою, що всі ці зміни стали можливими тільки після об’єднання зусиль місцевих громад, Рівненської міської ради та ПРООН.

Після серії питань та відповідей, п. А. Жуковський, в.о. голови Рівненської ОДА, підписав «Угоду про партнерство». Він проголосив, що за його безпосереднім керівництвом, старший посадовець (керівник управління економіки та інвестиційної діяльності) координуватиме заходи із Рівненським муніципальним відділом підтримки та поширюватиме заходи Програми в містах області. Для цього, адміністрація створить ресурсний центр за підтримки Програми та розмістить ресурси для співфінансування проектів громад. У прикінцевих зауваженнях, п. А. Жуковський попросив представників міст області та посадовців адміністрації вивчити процес, якого дотримується Рівненська міська рада, та негайно вжити дій до започаткування партнерства із Програмою.

Після підписання «Угоди про партнерство» п. А. Жуковський висловив вдячність керівництву ПРООН за поширення підтримки на Рівненську область та запевнив у своїй готовності до досягнення відмінних результатів.
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli AC Rechargekamagra jelkamagra jelkamagra jel türkiyekamagra jelbursa evden eve nakliyat