Місцева молодь допомагатиме Галичу у досягненні цілей сталого розвитку

30.05.2007   18:27
Галич, Івано-Франківська область, 29 травня
Тренінг для 25 місцевих волонтерів був проведений ПРООН Муніципальною програмою врядування та сталого розвитку з метою розвитку їх здібностей у сфері сталого розвитку, ЦРТ, ВІЛ/СНІДу та гендеру, а також мотивувати для подальшого розповсюдження даних знань серед місцевих мешканців
“Галич – це маленьке місто з населенням 6 500 жителів. Наше місто не є виключенням із проблемам, що існують в інших частинах країни. Для нас мати дружнє співвідношення між суспільством та природою з метою задоволення соціальних та економічних потреб місцевого населення – це дуже важливо. Ми хочемо виховати якісні громади та забезпечити, щоб місцеві жителі мали рівні права та можливості”, сказала Оксана Стефонько, муніципальний координатор програми в м. Галич.

Таким чином, муніципальний відділ підтримки в м. Галич у співпраці з місцевими школами ініціював шкільне змагання «Галицька молодь про сталий розвиток суспільства» як одного із заходів із підвищення громадської обізнаності в питаннях сталого розвитку, ВІЛ/СНІДу, ЦРТ, та гендерних питань серед місцевої молоді.

З цією метою було заплановано ряд заходів, у тому числі наступні:

розвиток здібностей місцевих учнів шкіл з питань сталого розвитку, ВІЛ/СНІД, ЦРТ та гендеру шляхом проведення лекцій та тематичних обговорень.

організація змагання найкращих творів та малюнків з даної тематики з метою вивчення сприйняття учнями порядку денного зі сталого розвитку.

тренінг для місцевих волонтерів з питань сталого розвитку, ЦРТ, ВІЛ/СНІДу та гендеру з метою подальшого розповсюдження цих знань серед однолітків та місцевих жителів під час громадського фестивалю у День молоді.

підвищення обізнаності місцевих жителів на більшому масштабі шляхом підготовки тематичних публікацій у ЗМІ.

Загалом громадські активісти, підготовлені ПРООН Муніципальною програмою врядування та сталого розвитку, провели діалог із близько 330 учнями шкіл 8-11 класів та розповсюдили листівки з вище зазначених тем. Крім того, було проведено тренінг для 25 молодих волонтерів 29 травня, які виразили свою готовність у подальшому розповсюдженні інформації у місті. Очікується, що ці активісти допомагатимуть членам громад змінювати своє сприйняття ВІЛ-позитивних людей та зменшити гендерну дискримінацію у місцевому суспільстві.

У процесі проведення даних заходів, ПРООН/МПВСР використовували матеріали, надані проектом ПРООН «Врядування у справах ВІЛ/СНДІ», UNICEF та UNAIDS, а також хотіли би подякувати вище переліченим агенціям за їх підтримку, надану муніципалітетам-партнерам програми.

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь, будь-ласка, до п. Олени Урсу, експерта із моніторингу та зв’язків ПРООН/МПВСР, за тел. 044 280 30 07, 280 37 19, чи e-mail: olena.ursu@undp.org.ua
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelbursa evden eve nakliyatbetparkblue dropskamagra jelkamagra jelkamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelbursa evden eve nakliyatbetparkblue dropskamagra jelkamagra jelkamagra jelbursa evden eve nakliyat