Міністерство житлово-комунального господарства та ПРООН/Україна обговорюють перспективи партнерства

01.08.2007   16:27
Під час дружньої зустрічі 31 липня 2007р., п. В’ячеслав Толкованов, заступник міністра ЖКГ, та п. Йоанна Казана-Вишньовецька, заступник постійного представника ПРООН в Україні, погодились задокументувати формальне партнерство з метою взаємної співпраці для виявлення можливостей покращення середовища для проживання в українських містах. Учасники зустрічі погодились, що обидві сторони часто використовують однакові підходи для підвищення якості життя мешканців міст.

Під час даної зустрічі, п. В’ячеслав Толкованов підкреслив мету Міністерства підвищити якість комунальних інфраструктур та комунальних послух шляхом залучення місцевих громад та місцевої влади. “Міністерство започаткувало фонд для вивчення даної ініціативи у співпраці із партнерами. Ми плануємо створити ресурсні центри на обласному та національному рівні з метою підвищення кваліфікації місцевих сторін, залучених у процесі, та для створення інформаційних центрів з метою полегшення доступу жителів до інформації у сфері комунальних послуг”, сказав заступник міністра. Він запевнив, що новий підхід міністерства допоможе змінити точку зору людей для того, щоб вони взяли відповідальність за розвиток у власні руки.

П. Йоанна Казана-Вішньовецька схвалила ініціативи міністерства та запевнила у тому, що ПРООН/Україна підтримуватиме уряд у просуванні демократичного врядування, зменшення бідності, місцевому розвитку та захисту прав людини, питаннях енергії та довкілля. Вона презентувала заступнику міністра про різні програми та проекти, у тому числі про Муніципальну програму врядування та сталого розвитку, Чорнобильську програму відродження та розвитку, Кримську програму інтеграції та розвитку, що реалізуються ПРООН в Україні в даній сфері. “ПРООН покладається на принцип партнерства, особливо у розрізі приватно-громадського партнерства, з метою досягнення конкретних результатів та забезпечення їх сталості”, зауважила п. Казана-Вішньовецька. “На місцевому рівні, дані партнерства є ефективними у співпраці місцевих громад та місцевих органів влади. У забезпеченні подібного партнерства – у передачі знання, виробленні та координації політики на місцевому рівні - полягає роль ПРООН”.

Старші програмні менеджери ПРООН/Україна п. Сергій Волков та п. Оксана Реміза говорили з даного приводу про доведену ефективність підходу до розвитку із залученням громад як у міському, так і сільському контексті

Очікується, що в результаті зустрічі буде підписано Меморандум про наміри між міністерством та ПРООН щодо спільних заходів з метою посилення позицій мешканців українських міст шляхом залучення їх до участі у місцевому розвитку для покращення якості комунальних інфраструктур та комунальних послуг.

Муніципальна програма врядування та сталого розвитку була започаткована у квітні 2004 року для розробки та демонстрації спільного та прозорого механізму локалізації принципів сталого розвитку. Метою муніципальної програми врядування та сталого розвитку є сприяння розвитку демократичного управління задля покращення якості життя людей в містах України. Дана мета досягається шляхом встановлення громадсько-приватного партнерства.
 

php shell download Hacklink Hack forumu

Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelbursa evden eve nakliyatbetparkblue dropskamagra jelkamagra jelkamagra jelbursa evden eve nakliyat
Muğla araç kiralama Entrümpelung firma Hack forum
#yasli kamagra jelbursa evden eve nakliyatbetparkblue dropskamagra jelkamagra jelkamagra jelbursa evden eve nakliyat